Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro och tvivel har inget gemensamt


Antagligen existerar oändligheten

därför att den fattas oss

ett behov att tro

på något

som man i princip

tvivlar på

tro och tvivel

för inget samtal.










Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 311 gånger
Publicerad 2010-09-14 23:36



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
det samtalet lyckades du bra med!
2010-09-14
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans