Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mindre än jag var då

jag var fem år
kommer du ihåg?
du lät mig styra ratten på brandbilen

så jag fick känna mig stor

nu är jag 19
men mindre än någonsin

och pappa,
var är du?




Fri vers av lonelynights
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-14 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lonelynights