Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

visa mig kärlek genom handling

Varför säger du att du saknar mig när dina handlingar säger något annat?




Fri vers av lonelynights
Läst 383 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-31 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lonelynights