Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen värre känsla

Det finns ingen värre känsla

än att känna att man inte duger som man är




Fri vers av lonelynights
Läst 374 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-01 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lonelynights