Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det mitt hjärta sjunger


jag har tänkt på det ett tag nu
hur jag ska formulera mig
så att du förstår hur jag känner

för dig

men det är svårt
för jag vet att jag inte kommer kunna berätta för dig
att min kropp blir alldeles varm när jag ser dig
att hålla din hand får mig att känna mig hel
och att min säng känns som en ocean när du inte är här

med dig kan jag vara mig själv
i dina armar känner jag mig trygg
för hos dig blir jag inte dömd utan sedd
du ser mig för den jag är

men det skrämmer mig
alla dessa känslor,
du,
gör mig livrädd

för jag vet att jag kommer snubbla på orden
inte få fram det som mitt hjärta sjunger
för mina stämband lyckas inte få fram det i ord
så att du kan förstå

att du är det bästa som har hänt mig




Fri vers av lonelynights
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-05 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lonelynights