Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missförstånd


Det finns människor

som försöker nå varandra

genom att vandra runt

pereferin av cirkeln

med ryggen

mot varandra

istället för att

vända sig om.




Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 289 gånger
Publicerad 2010-09-14 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans