Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåglarnas budskap

 

så kommer fåglarna
deras budskap vid fönsterblecket
är otvetydigt:
den stora hungern närmar sig




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-15 00:04



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
UUuummh, men ännu är det lite sommar kvar!
2010-09-15

  PPQ
mmmm gillar....de där raderna säger så mycket
2010-09-15

  Larz Gustafsson VIP
http://www.youtube.com/watch?v=TAnaSfd8Maw

2010-09-15

  Johan Bergstjärna VIP
hunger är vi alla, ingenting mer...
2010-09-15

  Caprice! VIP
Ja, i deras värld får en talgboll en huvudroll - snart.
2010-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger