Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har döpt om dig

jag har bytt ut det

och kallar dig inte längre vid namn

synonymen är bättre

din tid ber jag inte längre om

minuterna är så menlösa

jag har döpt om dig till

Älskling,

och vill dela bara nåt så futtigt

som en evighet

med dig.

 

Säg mig;

Är det OK?




Fri vers av Lindsy
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-15 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy