Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Femtio två knop



Benen gungar, foten stampar

i femtio två knop jag far, YES!

Läppar ler och röda kinder drar

mot öppet hav till måsars skrii.

Lättar lätt på handfast gas, för

att strax åter lägga tung hand

på hästar sköna. I full galopp

i takt vi rider på vågors svall.

Likt en vildhäst hon stegrar lätt

för att åter niga bland svallets

grå blå sprängda, utsatthet..








Fri vers av stefan.g
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-15 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stefan.g
stefan.g

Mina favoriter
Hur du vill leva