Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
egentligen skulle detta handla om mitt sätt att skriva, men eftersom alla mina tankar bara leder till kärleken och allt däromkring så blev texten som den blev..inte mitt fel,jag låter bara fingrarna följa känslan/känslorna/längtan..just nu alltså..typ...


Allt!

själv har jag ingen stil
är bara mig själv
på ont och gott

kräver allt av mig själv
ingenting av andra

bara önskar ibland

det man ger
ska ju komma tillbaka
men än har jag inte
fått så mycket
som jag "borde"

om detta uttryck
var sant

vill inte ha allt heller..

räcker med en man
som vill stå vid min sida

och vara lycklig
för att han får;)

då blir jag lycklig

och det snurrar på
i en
evighetsring...

kärleken som
alstrar ny kärlek
av alla
blickar

smekningar

fina tankar

erotik sex

njutningsfulla skrik

ömhet närhet

allt....


kärlek är allt

och en vacker dag
kanske den hittar
hit också.....




Fri vers av firefire
Läst 208 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-15 21:58



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Kärleken hittar säkert till dej, så vackert och starkt du skriver om den!
2010-09-16
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire