fortsätter med fler opublicerade ord..

juni 2010

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fortsätter med fler opublicerade ord..

juni 2010




En Gummistövels framtidsvisioner

 

 

 

jag minns en sommar
den då jag fann dig
jag minns hur lycklig du gjorde mig
genom att bara finnas där
min framtid var glasklar
jag visste inte vad som väntade runt hörnet
eller vilket arbete jag skulle ha
jag hade ingen aning om vart jag skulle bo
men jag visste det som enligt mig var det viktigaste
jag visste vem jag ville dela allt med
sorg som lycka
ett frukostbord och en säng
jag ville dela mitt liv med en underbar rödhårig flicka
men sedan kom mörkret
jag hamnade i en dimma
och vi försvann från varann
men mitt hjärta
har aldrig känt tvivel

nu har vi äntligen
lyssnat på det där
som dunkar innanför bröstet
dimman har lagt sig
aldrig mer ska jag tappa bort dig
jag ska aldrig lämna dig igen
för jag vill inget annat än att få somna och vakna
vid din sida
med dig i min famn

så låt oss glömma det förflutna
säga farväl till det gamla och välkomna det nya
låt framtiden börja
nu

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-09-16 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP