Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Livet är inte ett konstverk
ögonblicket varar inte!




Fri vers (Fri form) av mia1
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-16 06:08



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Mycket sant och elegant sagt detta om
"Livet"
"ögonblicket"
2010-09-16
  > Nästa text
< Föregående

mia1
mia1