Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torkade


Råkade kyssa
stod så förunderligt stilla
Kaffebönor
knäppte
torkade
sprack
En kyss
Oåterkalleligt




Fri vers av Lena Larsarp
Läst 507 gånger
Publicerad 2005-11-24 13:02



Bookmark and Share


    Agnieszka
jag ska egentligen lägga mig nu
för hjärnan rinner ut och snart somnar jag
men jag måste berömma dig för denna
på något vis så vacker i sin enkelhet
det finns plats för ännu ett leende
2006-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Larsarp
Lena Larsarp