Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska

Jag älskar dig kravlöst
för den människa du är
Jag älskar dig sorglöst
för den glädje du utstrålar
Jag älskar dig innerligt
för det jag ser i din själ
Jag älskar dig djupt
för din närvaro i allt du gör
Hur kan man annat än älska dig
Du är skapt att älskas




Fri vers av Marina Iren Engan
Läst 607 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-24 13:33



Bookmark and Share


  Charly
Åh vad vacker! Tænk om jag kunde skicka ivæg en sådan dikt till den som jag ælskar, men han blir bara så rædd... :(
2005-11-24

  Rachel Roth
Härlig kärleksdikt!
2005-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Marina Iren Engan
Marina Iren Engan