Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske vände du mig ut och in

Så lätt att röra mig
Var det
Så lätt att skada mig
Likaså

Som om du var innom mig
Med dina ögon
Som om du rörde mig
Innifrån

Kanske vände du mig
Ut och in
Kanske kan du se
Igenom skinn

Så lätt att röra mig
Du berörde
Så lätt att skada mig
Likaså




Fri vers av Glömma
Läst 332 gånger
Publicerad 2005-11-24 13:36



Bookmark and Share


  kärleksbarn
alltså
du är ju tok-grym!
wow
2005-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Glömma