Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten rysare


när det är fullmåne ute

Jag är en promenerande mardröm
för varje natt när det är fullmåne ute och jag försöker att sova men inte lyckas få någon sömn
förvandlas jag alltid till en liten varulv
en liten djävul
då jag genast springer ut i skogen och ylar
då jag bara springer ut i den mörka skogen och bara skriker ut min frustration
Och då kan man verkligen höra mitt tjut på många mils avstånd när jag tar min ton
Så akta dig för mig när jag är trött
Ja, precis som om jag vore en Lejon Kung som ryter ilsket
Mjau!

Ja, jag är en promenerande mardröm när det är fullmåne ute…..

Ken Cassel
16/9-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-16 18:51



Bookmark and Share


  queenia
:) vi har nog alla ett sådant monster i oss... som älskar att yla och känna vitring av blod.. :)


gillar läsa dina alster.. - man blir så glad, när fantasin släpps fritt och man jagar i naturens fria nejder med dina figurer... .

kram
2010-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel