Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulsprutans symfoni



Kulsprutans symfoni
Eller ska vi säga idioti
Det smäller inte riktigt
Det mer sprutar
Låter
Lever om
Hostar
Dödlig hosta

Och människorna får som små utslag
Dödande röda utslag
Slår igenom kläderna
Innan de fallet ihop
Dosen av bly är dödlig
För de flesta
En del klarar sej men det blir
En slakt….
Det finns egentligen inget ord som bättre beskriver
Än just slakt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-17 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO