Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korkade politiker korkar igen trafiken


Vi kan inte vänta med att se Stockholm korkas igen ordentligt varje dag, så för att blidka våra samarbetspartners, de röda och gröna, så bygger vi ingen ringled eller annat, utan vi tror det är bra som det är, kommer väl att ta biltullar på E4 genomfartstrafik så småningom, så att alla får betala sina resvägar flera ggr. Först bilskatt sen vägtrafik skatt!

Socialdemokraterna




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 147 gånger
Publicerad 2010-09-17 16:29



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Man brukar tala om "myndighetshaverister", ditt skrivande har, för undertecknad, lett till en ny form av haverister och du framstår som en pionjär inom gruppen Politiska Haverister !
2010-09-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO