Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mardröm

Jag är dig på spåren
mina mardrömmars mardröm
du är inte vacker
någon stans

du är så stark
starkare än verkligheten
att jag bara vill glömma

du gör dig påmind
oftare än jag tror

är rädd för dig varje kväll
att du tar mig igen
så att jag aldrig vaknar




Fri vers av Hawaii
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-17 02:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hawaii
Hawaii