Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ät inte upp mig

I drömmen skriker jag förlåt
springer och sparker i sömnen
men du finns kvar
huvudvärken på dagen
mardrömmen på natten

Är det du som äter av mitt minne?
som får mig att sova dåligt
gör att jag inte kan koncentrera mig

Jag skrev att min värld
inte är samma som din värld
att jag inte vill berätta

Nej jag vill inte berätta
men jag kan nog aldrig glömma




Fri vers av Hawaii
Läst 206 gånger
Publicerad 2010-09-17 02:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hawaii
Hawaii