Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
---


Söndersliten av korall.


på stranden intet nytt

jag ligger här och brinner

en överlägsen eld

ingen någonsin rår på,

river över huden

rasar i mig själv.

---




Fri vers (Fri form) av Jennie M
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-17 04:31



Bookmark and Share


  Lady Alassa
En smärtsam dikt
Ett råd skulle kunna va ha gympadojor på
och skona fötterna ändå
2010-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Jennie M
Jennie M