Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

korrektion

 

 

Tunga sade något

Lämnas osagt vad

 

Den enda röst jag hör

Ta skydd för dig själv

 

En del av mig förbi

 

 




Fri vers av theperna
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-17 08:35



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Eller om man skadat sej själv genom att inte hålla tand för tunga.
2010-09-17

  Lady Alassa
Värd att läsa

Men förstå att tolka?
Titeln. Korrektion det är väl förbättring.
Att över leva kan kanske upplevas som något ganska bra när livet hotats.
T ex av pest, krig, svält eller död, vad vet jag? Ingenting.
2010-09-17
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna