Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet


livet börjar som ett tomt papper

när vi dör har pappret blivit
lika tjockt som bibeln



med mej som författare




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-17 08:46



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Den liknelsen gillar jag
var dag har vi fått en dag.
För evigt.
2010-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson