Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duracell kanin i min hjärna


likt en överpackad väska
känns min hjärna
som en duracell kanin

hyperaktivitet

måste kunna varva ner
låta luften sugas
in i mina lungor

krypa in under skinnet
krama sönder
allt ont

få den ro jag ibland behöver




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 229 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-17 09:03



Bookmark and Share


  Svartsilver
känslosam text. bland dina bästa tycker jag:)
2010-09-18

    idream
"krypa in under skinnet
krama sönder
allt ont"

Önskar jag kunde göra detsamma.
Mycket bra skrivet!
2010-09-18

  lodjuret/seglare VIP
Jag känner inte alls igen mig i den här texten. Härom dagen hörde jag en kändis säga i programmet babel att det är just poesins uppgift, att få läsaren le som igenkännande. Men ler jag här så är det för att jag känner mig fånig som har ett liv så helt olikt det vilket beskrivs i texten. Men texten förtjänar ändå sina trenne violer för sitt talande budskap.
2010-09-18

  Anya VIP
Kloksanningar!
2010-09-17

  Suzy med punkterna
Väl skrivet
2010-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson