Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken vacker ler

Ursäkta fröken
sa han

Jag tittade upp

Har någon sagt
att Ni är vansinnigt vacker?
sa han

Jag log
och han gick

Hjärtat stannade
kvar




Fri vers av Z dotter
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-17 21:26



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Underskön, gav ett leende även här.
2011-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Z dotter
Z dotter