Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på fotbollsplanen passar visst inte alla in




och så gick en dag och kom aldrig igen

Gud vad det där är jag.
Så trasig. Oförbrukad. 
Men ändå - för brukad. 
Återanvänd. Utnyttjad. Fel.
I vägen. Stillastående. 
Bitandes på naglar. 
Det naglades fast. 
Jag naglades fast vid marken.
Jag kunde inte röra mig. Som hon, henne.
Hon har naglats fast vid marken. 
Hon är oanvänd, oförbrukad.
Men ändå.. För brukad.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Doktor Vinter
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-17 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Doktor Vinter
Doktor Vinter