Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där sanningen går i dagen

 

i drömmen väller 
den djupa sorgens källa
upp ur hjärtådern




Bunden vers (Haiku) av Måna N. Berger
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-17 23:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det undermedvetna bubblar.
2010-09-18

  Carola Zettergren
Aj, aj... mycket bra den här!
2010-09-18

  Johan Bergstjärna VIP
Ja, endast när jag drömmer så gråter jag...
2010-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger