Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/view_play_list?p=C72D462AB344AA43&search_query=rysk+tango


Rysk tango (till J)

Ibland lyssnar jag bara
på rysk tango
ljummet vatten mot huden
och andetag i rundgång

ibland minns jag bara
din hand mot blåbetong
hur vi målade drömmar
på bortglömda väggar

ibland ser jag bara
hur ditt bröst häver sig vid andning
persiennstrimmor på ögonlocken
och flyttfåglar i motljus

ibland känner jag bara
sorgen i att inte längre sakna dig




Fri vers av Grävling
Läst 317 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-18 04:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en dikt med djup, jagh gillar den verkligen, fina
bilder tänkvärda ord ha det bra. mats
2010-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling