Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du dödar kanske min kropp, men aldrig min själ.

Hur mycket jag än skriker, sparkar,
slår, hugger, spottar, så försvinner inte du.

Hur mycket jag än ber, gråter, skadar mig själv,
så försvinner inte du.

Hur mycket du än våldtar, slår, spottar, sparkar,
så kan du inte döda min själ.




Fri vers av MikotoMinagi
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-18 13:29



Bookmark and Share


  Maximillixen
Svårt att veta om det är en känsla och sig själv 'jaget' kämpar mot eller en utomstående. Hur som helst är den trotsigt bra och snart kommer 'jaget' att ta sig ur den situationen en gång för alla det hörs i titeln och på slutet av dikten : >
2010-09-18
  > Nästa text
< Föregående

MikotoMinagi
MikotoMinagi