Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur orkar de..bolla fram och tillbaka timme efter timme


Tennis

Tennisbollen flyger över nät
fram och tillbaka

jag spelar en annan sorts tennis
när mina tankar bollas mellan
hjärna och hjärta
för att födas till
en dikt
som
du

vill

läsa




Fri vers av Maiah VIP
Läst 672 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-18 16:06



Bookmark and Share


  Anna*
Ja, så kan det vara =0) Och bra blev det med tempostegring på slutet
2010-09-21

    Scorpan
Härlig dikt på ett lekfullt sätt
2010-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP