Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslostormarna efteråt....


Vinst eller förlust ?

Vinst !
Triumf !
Förhoppningar !
Tålamod !
Skillnader.....


Förlust !
Harm !
Oro !
Besvikelse !
Revanschlystnad !
Fattigdom........

----




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-18 19:47



Bookmark and Share


  aol
vi får se om jag får rätt, dom ska ut med badvattnet har jag ju sagt,
2010-09-18

  C.Degerfeldt
jag räds över att de rödgröna kommer att besviket stå som förlorare. privatiseringen av sverige, utförsäkringen av svårt sjuka, problem för de lågavlönade och den förstörande skolpolitiken kommer att fortlöpa. den största anledningen är i så fall mona sahlin. många socialdemokrater har bytt sida p.g.a. henne. varför reinfeldt är mer förtroendeingivande kanske inte är svårt att förstå, eller? många anser att då sahlin inte ens kan sköta sin egen ekonomi med tobleroneskandaler och körande av sin bil trots att den har körförbud. hur ska hon då kunna förvalta hela sveriges ekonomi?

men det är oväsentligt. en svag länk i ett rött parti går inte att jämföra med alla reinfeldts ministrar som orsakat allvarligare skandaler under den senaste tiden. sexköp och allt möjligt. kan inte människor se klart?

dessutom är det en halv miljon unga förstagångsväljare i år. och de nya moderaterna låter mer hippt och inne än "pensionärernas" socialdemokrater, tyvärr. trots att många unga inte har en aning om moderaternas förflutna och hur de straffar oskyldiga människor.
2010-09-18

  Larz Gustafsson VIP
Om man är frälst är man alltid en vinnare, oavsett vilken regim som har makten i landet.
2010-09-18

  Junitvillingen
Jadu, det är frågan..men man måste TRO & HOPPAS, eller hur?:-)
2010-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska