Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träsmak


Björklund

Man undrar

Bor han på Aspholmen

Eller möjligen, Enköping

Köper el av Graninge

Eldar med fura

You can Ask him

Oooo så träigt

Så träigt så man ruttnar

Helt enkelt

Sticker på rot nu

Chau alla kottar




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 123 gånger
Publicerad 2010-09-19 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO