Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

du omfamnade mej
torkade mina tårar

snart var handduken våt.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-19 10:31



Bookmark and Share


  Line W
Verkligen fint och ömt. Kram
2010-09-19

  Malinosa
Fint. Du har mycket känsla i denna.
2010-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson