Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är död...

Du ser rakt igenom mig, du går rakt igenom mig. Jag är död, det finns inget inom mig. Mina andetag blir färre. Jag kämpar inte med att fortsätta för jag har sett vad livet går ut på. Nu ligger jag i sängen och vill inte kliva upp, inte nu, inte någon gång. Det som skulle kunna rädda mig har gått förbi utan att se bakåt. Jag har inga tankar. Jag kan inte se hur det skulle vara att fortsätta. För mig är döden nu, den är evig och jag vet om det....




Fri vers av Invincible Thoughts
Läst 206 gånger
Publicerad 2010-09-19 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Invincible Thoughts
Invincible Thoughts