Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitter ensam i ett tomt rum

Sitter ensam i ett tomt rum. Mina suckningar ekar i väggarna, annars är det vldigt tyst här. En solstråle lyser in genom fönstret och träffar min fot. Jag flyttar på foten för att behålla min plats i skuggan. Stirrar mot den tomma vita väggen medans mina tankar flödar med frågor utan svar, allt kändes som i en dröm fast problemet var att jag var vaken, allt hände på riktigt. Sorgen övergår till ilska, ilskan övergår till sorg.
Dagen börja ju så bra, du var där, du var snäll, jag var glad. Sen helt plötsligt utan förvarning ändrades ditt humör som ledde till det ena och det andra.
Men vad ska jag säga, livet leker och känslor kommer alltid falla någon gång. Jag är i alla fall glad att jag fick ha dig för en stund, jag ångrar inget. "En erfarenhet är en erfarenhet rikare." som någon sa till mig.




Fri vers av Invincible Thoughts
Läst 377 gånger
Publicerad 2011-05-26 07:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Invincible Thoughts
Invincible Thoughts