Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här hände på ett ungefär för mig...


Det gör ont när en vänskap slutar...

Visst jag tyckte om dig men när du bara sa adjö på det sättet så fick mitt liv en helt ny syn, "Lita aldrig på någon". Jag trodde du tyckte om mig och du kanske ville vara mer än bara vänner... Jag har tydligen fel som jag alltid har då, det går då fan inte att lita på nån. Det värsta är att du är kompis med min allra bästa vän, jag kan inte låta henne hata dig bara för hon är min vän, det är nånting som hon får avgöra.
Det du skyller på, att du har så många problem som du måste ta itur med och orkar inte ha en vän som har lika många problem... Alla människor har problem, jag vet då inte en enda som inte har det, gör du?
Jag var glad över att du orkade lyssna på mig även fast du inte ville, hur många är det som gör det?

Du bestämde för att vi inte ska vara vänner och du tror inte att jag blir arg, ledsen och deprimerad av det? Hade det varait anorlunda om jag inte hade mått så här dåligt så vi kunde göra nånting tillsammas imorgon?

Jag uppskatta det vi hade men nu är det över...




Fri vers av Invincible Thoughts
Läst 421 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-05 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Invincible Thoughts
Invincible Thoughts