Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En oskyldig tid

Drömmer tillbaka då jag var fyra
Vi tittade på film, jag, mamma och pappa
Jag låg på pappas mage och höll på somna
Somna omedveten om vad framtiden har att kommer med

Jag vaknar upp i verkligheten och vet att det inte kommer bli så igen

Sakna en tid då man inte behöver bry sig om något
Ett minne man inte kan återskapa på något vis
En oskyldig tid




Fri vers av Invincible Thoughts
Läst 424 gånger
Publicerad 2011-03-02 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Invincible Thoughts
Invincible Thoughts