Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten

Vinden viskar och smeker mig på kinden. Löven följer med vinden långt bort i landet. Hösten är här och allt dör. Löven faller ner på marken i starka färger. Gräset är fortfarande grönt men nu täckt av röda och gula färger. Mörkret kommer tidigare, lamporna på gatan tänds och skuggor kommer i mörkret. Jag ser dig långt där borta men du ser inte mig. Jag gömmer mig i mörkret. Du går mot mig och stannar i ljuset. Mina steg hörs när jag går fram till dig. Ingen av oss säger nånting. När jag titta bort så känder jag dina armar runt mig, en tår rinner ner för min kind. Jag är lycklig. Du såg mig och gick inte vidare.
Jag tänker inte släppa dig!




Fri vers av Invincible Thoughts
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-19 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Invincible Thoughts
Invincible Thoughts