Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Röstar gör vi !


Valdagen !

Valdagen !
det pirrar lite i magen
förvirrad dotter, förstagångsväljare
slapp i år, dessa "partilappssäljare"
dessa "utdelare" LYSTE med sin frånvaro
gläder mej, skapar mest "oro"
har varit ett "påträngande gäng"
ibland, en del, man ville ge "däng"

Valdagen !
man gör sin medborgerliga plikt
vet att det kan va´ av vikt
på min tro jag ej har svikit
känns rätt bra när man röstsedeln vikit
alla vet ju var JAG står
ÄNDÅ var jag "splittrad" i år
men ni vet åt vilket håll
på det ni alla klart har koll
hoppas nu att VI når ända fram
kan fira se´n med fest och glam !!!!!!!!!!!!!


-------




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-19 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska