Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid en novis


Liksom stjärnorna

lyser sin väg genom

mörkret

utan att veta varför

försöker jag övertyga

mig själv

att min pessimism

endast är utsidan

av en stor

optimism.




Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-19 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans