Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nå, nådde, "not"!

Jag ville vara vinden,
som rufsar om i ditt
lockiga hår, jag ville
vara solen, som lyser
vägen för dig där du går!

Jag ville vara havet, som
famnar din kropp, jag ville
vara hamnen du landar i
efter ditt dopp.

Jag ville vara rösten i dig
säga detsamma, som du sa en gång till mig:
Du skulle bara veta hur mycket du betyder för mig...

Jag ville vara skuggan för dig
så skulle du ramla säg
då behövde du inte bli rädd
jag var ju overhead
OK disguised, förklädd
men what, vi två hade ju det så gott...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-20 00:03



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En underbart vacker text som strålar...orden smeker sinnet
2010-09-22

    ej medlem längre
Jag tycker om hela den fina texten!

Men speciellt:

"Jag ville vara vinden,
som rufsar om i ditt
lockiga hår, jag ville
vara solen, som lyser
vägen för dig där du går!"


/Ann
2010-09-20

  thyra
Fin känsla i orden. Fint!
2010-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt