Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter valet..




Nattfrost

 

blinka små lyktor så länge ni kan
lys små trygga lampor i fönstersmygar
sov små människor så länge ni får

i morgon ska ni vakna
det har blivit frost i natt




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 311 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-09-20 00:13



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Inte skönt att vakna till frost och veta att det är många l¨nmnga dagar och nätter av kyla innan våren kommer igen....
Mycket väl skriven
2010-09-20

  Ingela Svenson VIP
Ja nu är det frost, vindarna blåser iskallt. Mycket väl formulerat
2010-09-20

  Caprice! VIP
Grattis till placeringen också! Hoppas du hinner se det.
2010-09-20

  Carola Zettergren
Kommentar känns liksom överflödig..Sparar denna!
2010-09-20

  Caprice! VIP
Permafrost i minst 4 år...
2010-09-20

  Johan Bergstjärna VIP
Miljöpartiet kommer att liera sej med Alliansen, tro mej!
Det känns kallt nu, men jag tror att de demokratiska
krafterna är starkare än SD, i längden.
2010-09-20

  Jori
Du har prickat in stämningen exakt!
2010-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger