Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstå mig

Du ser och hör mig men ändå så förstår du mig inte. Du ser mig när jag ler men du vet inte vad jag mitt leende säger. Jag är inte glad, jag håller nästan på att gråta. Jag ler för att du ska vara glad. Jag gillar dig mer än vad du tror. När jag ser dig med den du älskar så får jag en klump i magen, ett mörker som inte försvinner. Jag kan inte sluta tänka på dig. Jag ser dig nästan varje dag och det är jobbigt. Mörkret bara växer, snart så ser jag inge ljus. Du tänker inte på det, jag är alltid vid dig när du känner dig nere och det kommer jag alltid vara.
Om du bara förstog mig...




Fri vers av Invincible Thoughts
Läst 274 gånger
Publicerad 2010-09-20 08:27



Bookmark and Share


  Sophie Jennifer
Precis så har jag gått och känt en hel sommar. Killen jag älskar, han gick och föll för någon annan även fast jag varit så tillgänglig. Men efter att ha sett honom sådär mycket och hon tjejen med så slutade det göra ont..
2010-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Invincible Thoughts
Invincible Thoughts