Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En varm sommardag uppenbarade sig denna syn inför mig och en bekant


Den där baken

I backen såg jag baken,
långsamt gungandes,
från vänster, till höger
från höger, till vänster.

Tajt t- tröja och jeans
bar du,
trampade pedalerna
långsamt uppför krönet
med svettpärlor nerför ryggslutet




Fri vers av Stäff
Läst 532 gånger
Publicerad 2005-11-24 20:29



Bookmark and Share


  Jessi
Wow! Den är härlig den här! Att bara åsynen av ngt vackert får bli ord i en av dina texter.
2005-11-24

    Bodil Sandberg
Underfundigt och förnöjsamt....
2005-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Stäff
Stäff