Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi två

Det skulle bli vi två
men det blev inte så
Istället gick du dit
och jag gick hit
Vi bytte varandra
mot andra




Fri vers av Stäff
Läst 227 gånger
Publicerad 2012-02-10 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stäff
Stäff