Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såhär illa är det för en stackars snål student

Såhär illa är det. Jag blir ofta hungrig. Därför vill jag ha mat. Men jag vill även spara pengar. Därför vill jag inte handla så mycket mat eller så dyr mat. Jag måste köpa mat på willys och laga maten själv. Dock har jag ett jättelitet kylskåp och ett ännu mindre frysfack. Därför kan jag inte lagra så mycket lagad mat. Vilket gör att jag måste handla ofta. Som tar tid. Tid som jag gärna vill lägga på att få bra betyg. Något som ytterligare förvärrar situationen är att det inte går att använda ugnen samtidigt som stekplattan... I alla fall, jag vill även ha det snyggt och rent i köket. Dock måste jag, för att jag inte kan lagra maten särskilt många dagar, ofta laga mat. Därför blir kokvrån ofta använd. Det betyder mycket disk. Som tar tid att åtgärda. Ju längre jag väntar med disken desto mer måste jag skrubba för att få den ren. Därför måste jag lägga en ansenlig tid och ofta på att göra rent i köket. Som jag skulle kunna ha använt till att plugga eller att jobba eller att vara med vänner. Men så blir inte fallet. Istället står jag dagarna i ända och lagar mat och diskar och blir ändå hungrig en timme efter måltid för att jag inte har tid eller pengar för att laga riktig mat så att jag står mig. Därför har jag heller varken tid eller ork för att träna så att jag orkar göra saker och ting ordentligt. Typ som att köpa en riktig jävla frys för pengar som jag dock inte har. Nu har jag inte tid eller ork att skriva det här för jag måste skriva en uppsats på 100 000 jävla ord.




Fri vers av Stäff
Läst 424 gånger
Publicerad 2008-09-23 22:43



Bookmark and Share


    marie tries
he he...I hear you!
2008-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Stäff
Stäff