Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väntar


Ett djupt andetag,
och luften stannar i lungorna.
Jag väntar med att andas ut,
tills den dagen kommer.





Fri vers av Stäff
Läst 446 gånger
Publicerad 2006-03-25 23:29



Bookmark and Share


    Louise B
jättefin, gillar den. kort och jättebra.
2006-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Stäff
Stäff