Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jennifer

luften tog slut och ljuset slocknade, du var så vacker
sörja med tjocka tårar ångesten knackar på min dörr, du var den finaste
rosorna i handen dog tillsammans med ditt leende du var som ingen annan
graven är djup bottenlös sorg tiden har stannat upp du är saknad

om jag bara kunde vrida tillbaka tiden... om jag bara kunde




Fri vers av sweetLeah
Läst 264 gånger
Publicerad 2010-09-20 18:00



Bookmark and Share


  PPQ
vilken fantastisk text
2010-10-28
  > Nästa text
< Föregående

sweetLeah
sweetLeah