Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens ledmotiv?

http://www.youtube.com/watch?v=-LRx9SZL91M&NR=1

Jag är så glad att jag är svensk.. häpp!




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-20 18:15



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Härlige Ronny Eriksson! Har tittat på honom i flera timmar nu - tack för påminnelsen!
2010-09-20

  Larz Gustafsson VIP
Jag är definitivt stolt och glad över att vara svensk.
Jag är nationalist och patriot men definitivt antirasist.
2010-09-20

  Christine Sabel
Jag tycker vi ska vara det!
2010-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger