Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nullitá



Nullitá


Quando la noia ti penetra all´interno,
senti l´immenso della tua nullitá
lasciandoti senza alcuna speranza
ad un risveglio.



Obetytlighet

När ledan tränger sig inom dig,
du känner oändligheten
av din obetydlighet
och den lämnar dig utan ett gnutta
hopp till ett återuppvaknandet.




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-20 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP